Over Ons

Over Ons

Wij zijn een gedreven, jong en dynamisch opleidingsinstituut. Wij richten ons op de educatie van MBO-studenten en werkenden binnen de audiovisuele sector. Speerpunt hierbij is verbetering van de vakbekwaamheid gebouwd op een solide technische basis.

dark.png

Waarom Ons

Wij weten als geen ander hoe snel de audiovisuele branche veranderd, door niet stil te blijven staan, bent u op de hoogte van de nieuwste technologie en kennis.

Pre-productie
3D
Beeld- geluidsnabewerking
Editing
Beeldtechniek
Geluidstechniek
aboutfinal3.png

History

Advertising and design disciplines. We have been established as a web studio based in London for over 10 years and our bright ideas are still as fresh as ever!So if you think it’s time to reinvent yourself or you are just starting out, why not see what happens.
aboutfinal1.png

Missie

Wij willen op elk gebied van de AV branche ondersteuning bieden voor het verbeteren van de vakbekwaamheid van onze klanten door het bieden van een gedegen technisch/praktische achtergrond.W

aboutfinal2.png

Visie

De praktijk wijst uit dat bij uitbreiding van de kennis over de achtergrond van het eigen vakgebied er creatiever omgegaan kan worden met alle mogelijkheden die dit vakgebied biedt. Daarnaast biedt kennis over de naastgelegen vakgebieden een vergroting van de kwaliteit van de samenwerking met die vakgebieden. Door de modules op elkaar aan te laten sluiten wordt een compleet beeld van het werkveld gegeven.

AV College

Recente Posts

Adres

Arubalaan 44 C

3818 SL Amersfoort

Emailinfo@avcollege.nl

Tel: +013 036 0259

 

AV-College is een toonaangevend opleidingsinstituut op gebied van e-learning en bied een uitgebreid lespakket aan op verschillende audiovisuele disciplines, neem snel contact op en vraag wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Volg ons op Social Media:

linkedintwitterfacebookgoogle

                  

 

X

Right Click

No right click