Modules

Pilot Factory - Aftrap

 De opdracht is simpel: bedenk een nieuw programmaformat en maak hiervoor een pilot.
Remote smaller

Jullie zijn vrij in de keuze van productiebedrijf of omroep. Ook is het aan jullie wat voor soort programma het wordt. Willen jullie een programma voor een online platform (youtube, netflix, videoland) gaan maken of wordt het een programma voor de reguliere televisie?

logo

Wanneer jullie de eerste versie van het programmaformat en moodboard hebben uitgewerkt laten jullie deze in een korte presentatie zien aan de begeleidende vakdocenten. Hoe jullie deze presentatie doen maakt niet uit, maar zorg ervoor dat het ons meteen al omver blaast!

awesome
Nadat je als team feedback hebt gekregen, werk je deze uit en presenteren jullie de week erna nogmaals aan de vakdocenten. Is het format goedgekeurd? Dan ga je aan de slag met de pre-productie. Je maakt onder andere een draaiboek en shotlist, doet een locatiebezoek en maakt een callsheet. Denk ook na over de presentatie, gasten of figuranten die je nodig hebt. Ook wordt er een social media campagne gelanceerd om aandacht te trekken voor jullie concept.

En dan is het tijd om op pad te gaan! “Camera’s klaar?!? Draaien maar!”

Shoot

AV College

Recente Posts

Adres

Arubalaan 44 C

3818 SL Amersfoort

Emailinfo@avcollege.nl

Tel: +013 036 0259

 

AV-College is een toonaangevend opleidingsinstituut op gebied van e-learning en bied een uitgebreid lespakket aan op verschillende audiovisuele disciplines, neem snel contact op en vraag wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Volg ons op Social Media:

linkedintwitterfacebookgoogle

                  

 

X

Right Click

No right click